reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Krémová hříbková polévka

  • máslo 100 g
  • 1 větší cibule
  • čerstvé hříbky 300 g
  • česnek 1 stroužek
  • smetana na vaření 1 šálek
  • hladká mouka 3 lžíce
  • kmín 1 špetka
  • pepř 1 špetka

Jemně nakrájenou cibulku podusíme, přidáme houby a restujeme. Osolíme, opepříme a okmínujeme. Zalijeme vodou a povaříme. Chuť polévky můžeme vylepšit Masoxem. Zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě, provaříme, dochutíme smetanou, pepřem, solí a rozdrceným stroužkem českého česneku. Na talíři zjemníme hoblinkami másla. Ozdobíme čerstvou petrželovou natí.

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/kremova-hribkova-polevka [On-line 2.12.2011]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.