reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Krevetový koktejl

  • 400 g krevet
    100 g majonézy
    2 lžíce sterilovaných rajčat
    50 g zakysané smetany
    1 citron
    20 ml koňaku
    100 g ananasu
    cukr
    sůl
    pepř

Krevety očistíme (zbavíme střívek) a smícháme s majonézou, nasekanými rajčaty, zakysanou smetanou, citrónovou šťávou a trochou koňaku. Osolíme, dochutíme cukrem a pepřem, přidáme nasekaný ananas a promícháme. Podáváme vychlazené, nejlépe ve skle, ozdobené například limetkou, cherry rajčetem a čerstvými bylinkami.

Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/267-krevetovy-koktejl/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.