4 porce
- 6 rajčat
- 5 kuřecích krků
- 3 houby
- 4-5 stroužků česneku
- 1 konzerva sterilované kukuřice
- 1 hrst rýže
- sůl
Rajčata spaříme horkou vodou a oloupeme je.
Na plotně si rozehřejeme olej a vhodíme do něho kuřecí krky, aby se opekly. Osolíme, opepříme a přidáme ke krkům česnek. Až česnek zhnědne, přidáme oloupaná a rozkrájená rajčata a přilijeme k nim trochu vody. Do vody pak vhodíme houby a vaříme tak dlouho, dokud směs nezhoustne.
Až budeme mít polévku už téměř uvařenou, přidáme do ní zrníčka sterilované kukuřice a rýži. Pak už ji vaříme jen tak dlouho, dokud rýže nezměkne.
Zdroj: TV paprika Gasztropuč http://tvpaprika.hu/cs/node/3657
Poslední tip, trik či komentář