reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Kuře pod cihlou – Pollo al Mattone 27. 6. 2011

  • pepř černý mletý 1 špetka
    naporcované kuře 1 kus
    hrubozrnná sůl 1 špetka

Speciální výbava:

pořádná cihla zabalená do alobalu

Připravte si:

naporcované kuře, čerstvě namletý pepř, hrubozrnnou sůl

Pusťte se do toho:

1. Vykostěné kusy kuřete nasolte a opepřete po obou stranách.

2. Očistěte gril a rozpalte ho.

3. Po mřížce rozmístěte kuře a poté je můžete zatížit alobalem přikrytou cihlou. Počkejte, až se zatáhne a samo se mřížky pustí. Poté je každých deset minut obracejte. Buďte trpěliví a maso grilujte zhruba 45 minut.

4. Kuře sundejte z grilu. Zakápněte je olivovým olejem a nechte chvíli vydechnout, aby se v něm šťáva probudila. Pak je můžete rovnou servírovat.
Zdroj: Šéf na grilu TV Prima http://www.iprima.cz/sefnagrilu/recepty/kure-pod-cihlou-pollo-al-mattone
[On-line 19.5.2012]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.