reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Kuřecí prsíčka se zelenými fazolkami v kabátku z anglické slaniny, plněné brambory

  • pepř 1 špetka
  • sůl 1 lžička
  • kuřecí prsa 1 kg
  • zakysaná smetana 1 balení
  • grilovací koření 1 lžička
  • brambory 1 kg
  • pažitka 1 svazek
  • anglická slanina 20 g
  • tvrdý sýr 100 g
  • fazolové lusky 500 g

Kuřecí prsa očistíme, okořeníme a zprudka osmahneme na oleji, aby se zatáhla. Klademe na ně svazečky fazolek zabalených do plátků anglické slaniny. Prsa dopečeme v horké troubě (asi 20 minut při 180 °C).

Brambory uvaříme ve slupce a vychlazené rozpůlíme. Vydlabeme a seřízneme, aby stály na plechu. Důlky naplníme směsí ze zakysané smetany, pokrájené pažitky, utřených brambor a strouhaného tučnějšího sýra. Před podáváním rychle zapečeme.

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/kureci-prsicka-se-zelenymi-fazolkami [on-line 27.9.2011]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.