reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Kuřecí roládky a staročeské brambory, zeleninový salát

  • kuřecí prsní řízky
  • hermelín
  • šunka
  • steakové koření
  • česnek
  • hořčice
  • smetana
  • brambory
  • cibule
  • petržel

Pikantní omáčka:

  • majonéza
  • kyselá okurka
  • bílý pepř
  • feferonka
  • bílé víno
  • hořčice

zeleninový salát:

  • ledový salát
  • ředkvičky
  • rajčata
  • salátová okurka

Maso naklepeme, okořeníme, přidáme lisovaný česnek, plátek šunky, plátky hermelínu, zabalíme, vložíme do pekáčku, pokapeme smetanou, pečeme v troubě cca 40 min. Na přípravu staročeských brambor použijeme 1 kg brambor, důkladně je opereme a nakrájíme i se slupkou. Na plech si připravíme tuk, cibuli, brambory a dáme péci do trouby. Poté osolíme a posypeme petrželkou. Na pikantní omáčku použijeme majonézu, kyselou okurku, bílý pepř, feferonku, bílé víno a hořčici a vše smícháme. Zeleninový salát vytvoříme z ledového salátu, ředkviček, rajčat, salátové okurky. Vše smícháme a zalijeme sladkokyselou zálivkou.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.