reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Kuřecí steak s bramborovo-vanilkovou kaší zdobený chřestem v pancettě

Suroviny

  • brambory 2,5 kg
  • sůl
  • smetana 30 % 300 ml
  • máslo 100 g
  • pepř
  • vanilkový lusk 1,5 ks
  • kuřecí prsa 1,5 kg
  • tymián
  • zelený chřest 1 kg
  • pancetta 500 g

Steaky omyjeme, osolíme a opepříme, těsně před podáváním pak zprudka opečeme. Bramborovou kaši připravíme rozšleháním uvařených brambor s máslem a smetanou, ve které jsme povařili kvůli vůni tymián. Do hotové kaše přidáváme čerstvou vanilku z lusku.

Zelený chřest vaříme cca tři minuty, aby neztratil barvu, uřízneme dřevnaté konce a podáváme naservírované na steaku a kaši, zabalený v plátcích pancetty. Ozdobíme snítkou tymiánu.

Zdroj: Kuřecí steak s bramborovo-vanilkovou kaší zdobený chřestem v pancettě; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/kureci-steak-s-bramborovo-vanilkovou-kasi-zdobeny-chrestem-v-pancette  [On-line 11.02.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.