reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Kuřecí steak v červeném závoji

Ingredience

  • kuřecí řízky 4 kusy
  • cibule 1 kus
  • vývar z kostky 200 ml
  • rajčatový protlak 2 lžíce
  • provensálské koření 1 lžíce
  • troška hladké mouky 1 dávka
  • cukr 1 špetka
  • sůl a pepř 1 špetka
  • olej 1 dávka

Na oleji zpěníme cibuli, přidáme mírně osolené a opepřené kuřecí plátky, posypeme kořením a dáme je dopéct do trouby na 160 stupňů. Když je kuřecí hotové, vyndáme plátky z pekáče a do šťávy přidáme rajský protlak, trochu cukru a povaříme. Omáčku lehce zahustíme moukou, steaky vložíme zpět do pekáče a ještě chvíli pečeme, až je omáčka tak akorát. Ideální přílohou jsou těstoviny nebo pečené brambory.

Zdroj: Kuřecí steak v červeném závoji; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/kureci-steak-v-cervenem-zavoji  [On-line 31.05.2013]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.