reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Květákový mozeček

 

  • 1 květák
  • Sůl
  • 2 lžíce másla nebo oleje
  • 1 cibule
  • 4 vejce
  • 2 lžíce smetany nebo mléka
  • pepř

Očištěný květák uvaříme v osolené vodě a scedíme. Na másle zpěníme drobně na krájenou cibuli, osmahneme ji dorůžova, přidáme rozsekaný květák a zalijeme vejci rozšlehanými se smetanou, solí a pepřem. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo chléb a zeleninový salát.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.