reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Kysané zelí

Hlávku zelí nasekáme nadrobno a 2-3 mrkve nakrájíme na tenké plátky a přidáme je do nasekaného zeli. Vložíme 2 stroužky česneku, dochutíme kmínem a posolíme, promícháme. Zelí přeložíme do keramické nebo skleněné nádoby, důkladně je umačkáme, přikryjeme talířem a přitlačíme např. závažím nebo jiným těžkým předmětem.
Nádobu odstavíme na 7 dnů. Zkvašené zelí pak skladujeme v ledničce.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.