reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Lasaně plněné mletý masem a špenátem

 

  • 12 plátků lasaní
  • 500 g mletého masa
  • 200 g mraženého špenátu
  • 3 stroužky česneku
  • 1 cibulka
  • 3 lžíce oleje
  • 300 ml smetany
  • 300 g sýra (gouda, ementál) sůl
  • Pepř
  • 3 vejce
  • 1 rajský protlak
  • oregano
  • bazalka

Lasaně uvaříme dle návodu. Na oleji zpěníme drobně pokrájenou cibuli a utřený česnek. Přidáme maso a za častého míchání opečeme. Osolíme, opepříme, přidáme rajský protlak, oregano a bazalku a povaříme. Špenát necháme rozmrazit. V misce rozšleháme vejce, přidáme smetanu a nastrouhaný sýr. Do vymazané zapékací mísy položíme 4 plátky lasaní. Na celou plochu přidáme špenát, 1/3 vajec, opět lasaně, mleté maso, 1/3 vajec a zbylé lasaně. Celé zalijeme zbývající 1/3 vajec a zapečeme v troubě dozlatova.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.