reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Lehký bramborový salát a krůtí plátek

  • brambory
  • vejce
  • kyselá okurka
  • sladká salátová okurka
  • cibule
  • sůl
  • dijonská hořčice
  • olej
  • krůtí maso – jeden větší plátek na osobu

Nejdříve uvaříme celé brambory a necháme je vychladnout. Uvaříme vejce natvrdo a také je necháme vychladnout. Brambory nakrájíme na kostičky, najemno rovněž nakrájíme uvařená vejce, kyselou i sladkou okurku a cibuli, kterou můžeme předem posolit, aby se „vypotila“ a nepálila do očí.

V mističce potom připravíme zálivku z dijonské hořčice a oleje. Všechno smícháme a necháme odležet. Potom vezmeme krůtí maso, které naklepeme a obalíme v oleji a provensálském koření. Nakonec maso hodíme na rozpálenou pánev a zprudka opečeme.

Zdroj: TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/kruti-platek [On-line 3.2.2011], citace

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.