reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Letní rizoto

3-4 porce:

  • ¼ l hrnek rýže
  • 5 – 6 kedluben (nakrájet na kostičky)
  • 6 – 8 stroužků česneku
  • sůl
  • 1,5 lžičky kari
  • tuk (sádlo)

Do kastrolu dáme asi 5 dkg sádla nebo jiného tuku, nakrájený česnek na plátky, osmažíme, přidáme kari koření, sůl, kedlubny, podlijeme trochou vody a dusíme do měkka. Rýži uvaříme obvyklým způsobem ve slané vodě, scedíme a nasypeme na udušené kedlubny, zamícháme a servírujeme. Tohle množství stačí pro 3 – 4 osoby.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.