reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Líčka z mořského ďasa v červeném kari

Ingredience

  • 8 líček z mořského ďasa
  • 2 lžíce červené kari pasty
  • 1–2 lžíce hnědého cukru
  • 250 ml kokosového mléka
  • 150 ml zeleninového vývaru
  • 2 lžíce rybí omáčky
  • Olej
  • 1 mrkev
  • 1 cuketa
  • 1 červená paprika
  • 2 jarní cibulky
  • 1 limeta
  • Bazalka
  • Koriandr

Ve woku orestujeme kari pastu, zalijeme ji kokosovým mlékem a zeleninovým vývarem, dochutíme cukrem a rybí omáčkou a vše provaříme. Líčka očistíme a na pánvi s olejem z obou stran osmažíme.

Do kari omáčky přidáme nakrájenou mrkev, cuketu, papriku a jarní cibulky a pak do ní vložíme opečená líčka. Vše vaříme asi 5 minut. Ochutíme limetovou šťávou a podáváme ozdobené bazalkou a koriandrem.

Zdroj: Líčka z mořského ďasa v červeném kari; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2844-licka-z-morskeho-dasa-v-cervenem-kari/ [On-line 12.09.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.