reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Lín nebo candát v pivním těstíčku

  • 5 kousků ryby
  • 3 vejce
  • hladká mouka
  • sůl
  • pivo
  • sádlo

Porce osolíme a zakapeme citronem. Necháme hodinu odležet. Rybí kousky namáčíme v těstíčku z mouky, vajec a piva. Smažíme ve vyšší vrstvě sádla. Podáváme s bramborem a zeleninovou oblohou.

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/lin-nebo-candat-v-pivnim-testicku [On-line 1.12.2010]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.