reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Marinovaná bizoní žebra

Potřebujeme:

  • 700 g bizoních žeber
  • 2 l vody
  • 250 ml 8 % octa
  • 250 ml červeného vína
  • 1 lžíce cukru
  • mletý pepř
  • sůl

Žebra vložíme do pekáče a zalijeme marinádou, kterou jsme si připravili z vody, octa, červeného vína, cukru, pepře a soli. Vložíme do lednice a marinujeme 24 hodin.

Žebra z marinády vyjmeme, necháme okapat a zabalíme do pečicího papíru a poté do alobalu, dobře utáhneme a pečeme ve vyhřáté troubě na 130 °C 5−6 minut.

Upečená žebra vyjmeme z obalu, přelijeme vypečenou šťávou a podáváme s kyselými okurkami, beraními rohy a chlebem.

Zdroj: Marinovaná bizoní žebra; ČT – Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/1541-marinovana-bizoni-zebra/  [On-line 07.02.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.