Suroviny:
- mořský vlk
- kaviár z lososovitého pstruha
- cherry rajčata
- salát
- pažitka
- bazalka
- olivový olej
- sůl
- pepř
Rybu vykuchejte a vyfiletujte. Talíř osolte, opepřete a rozložte na něj nakrájená rajčátka. Pokapejte olivovým olejem a navrch poklaďte najemno nakrájenou rybou.
Připravte si marinádu: v misce smíchejte citronovou šťávu a olivový olej. Rybu opepřete, pokapejte marinádou, posypte nasekanými bylinkami a ozdobte listy salátu a kuličkami kaviáru. Na závěr ještě talíř pokapejte zbytkem marinády a podávejte.
Zdroj: MARINOVANÁ RYBA S KAVIÁREM A CITRUSY; Rozpal to šéfe III! – TV Prima http://www.iprima.cz/pustte-si-recepty-z-rozpal-sefe-online [On-line 23.05.2016]
Poslední tip, trik či komentář