reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





Poslední tip, trik či komentář

reklama

 

Marinované žampiony Portobello

Ingredience

  • 6 velkých žampionů
  • 2 plátky toastového chleba
  • ¼ svazku petrželky
  • 100 g poloměkkého sýra
  • Hrubá mořská sůl
  • Čerstvě namletý pepř
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce octa balsamico
  • ½ lžíce sojové omáčky
  • Rozmarýn
  • Sůl

Toastový chléb zbavíme kůrky a nakrájíme na kostičky. Ty pak smícháme s nastrouhaným sýrem a nakrájenou petrželkou. Žampionům odkrojíme nohy. Do misky si dáme balsamico, sojovou omáčku, olivový olej a rozmarýn. Omáčku promícháme a žampiony na 20 minut naložíme. Rozpálíme si olej a budeme 2 až 3 minuty restovat. Houby osolíme, opepříme a naplníme směsí z toastového chleba. Potom je přendáme do trouby a pečeme 5 až 6 minut při 200 stupních.

Zdroj: Marinované žampiony Portobello; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/1860-marinovane-zampiony-portobello/ [On-line 22.01.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.