reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Milánské rizoto

  • 100 g másla
  • 20 g cibule
  • 40 g hovězího morku
  • masový vývar
  • trocha šafránu
  • sůl
  • mletý pepř
  • 300 g rýže
  • 100 g strouhaného parmezánu nebo čedaru

Rozpustíme asi polovinu másla, přidáme nakrájený morek a nakrájenou cibuli, krátce osmahneme, přidáme opranou rýži a mícháme na mírném ohni tak dlouho, než se obalí tukem. Potom ji zalijeme vývarem, osolíme, opepříme a mícháme, dokud se nezačne vařit. Přidáme šafrán, zmírníme oheň a dusíme doměkka. Hotové rizoto podáváme posypané strouhaným sýrem a pokapané zbylým rozpuštěným máslem.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.