Ingredience
- 400 g fazolové pasty
- 3 menší bagetky
- 50 g másla
- 100 g balkánského sýra
Na salsu:
- 6 rajčat
- 1 červená cibule
- 1 paprička jalapeňos
- Čerstvý koriandr
- Olivový olej
- 2 limetky
- Sůl
- Pepř
Bagetky rozkrájíme, namažeme máslem, potřeme fazalovou pastou a posypeme sýrem. Zapékáme při 200 °C, dokud se nám nerozpustí sýr.
Rajčata zbavíme jádřinců, nasekáme a dáme do misky. Přidáme papričku, nadrobno nasekanou limetovou kúru, cibuli, petržel a šťávu. Osolíme, opepříme a promícháme.
Zdroj: Molletes; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2409-molletes/ [On-line 24.02.2014]
Poslední tip, trik či komentář