reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Nádivka s dvěma druhy masa

 

  • 250 g kuřecího vařeného nebo pečeného masa
  • 250 g vařeného uzeného masa nebo šunky
  • 1 veka nebo rohlíky
  • 1 brokolice
  • 4 zelené cibulky
  • 3-4 vejce
  • zelená petrželka
  • sůl, mletý bílý pepř
  • smetana, tuk na vymazání a strouhanka na vysypání formy nebo pekáče

Maso nakrájíme na kostky. Brokolici očistíme a tři minuty povaříme v osolené vodě, zchladíme studenou vodou a rozebereme ji na růžičky, zelené cibulky nakrájíme na kolečka, nadrobno nasekáme zelenou petrželku. Veku nebo pečivo nakrájíme na kostičky, pokapeme je smetanou, vejce rozšleháme se solí a pepřem a vše spojíme, případně zahustíme trochou strouhanky. Naplníme vymazanou a vysypanou formu a nádivku dozlatova upečeme.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.