reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Nakládaný losos

  • Lososový filet s kůží
  • Sůl
  • Cukr
  • Pomerančová šťáva
  • Citronová šťáva
  • Pažitka
  • Petrželka
  • Kopr

Do skleněné nebo porcelánové misky nasypeme pět lžic soli a pět lžic cukru, nalijeme menší hrnek pomerančové šťávy, citronové šťávy, přisypeme nakrájenou pažitku, petrželku a kopr. Vezmeme filet lososa a pořádně jej ve směsi vymácháme a necháme kůží nahoru. Přiklopíme a necháme tři dny v lednici. Potom maso vyndáme, očistíme od bylinek a nařežeme na jemné plátky.

Zdroj: Babicovy dobroty TV Nova http://tv.nova.cz/clanek/novinky/babicovy-dobroty-nakladany-losos.html

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.