reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Naložený hermelín

 

  • 4 hermelíny
  • 300 ml rostlinného oleje
  • lžíce provensálského koření
  • 2-3 bobkové listy
  • mletá červená paprika
  • 1-2 feferonky nebo chilli papričky

Olej promícháme s provensálským kořením, přidáme bobkové listy, trochu červené papriky, papričky, případně trochu soli a zalijeme touto směsí hermelíny ve sklenici. Necháme je marinovat alespoň 24 hodin v chladu. Pak je podáváme třeba na listech salátu, nakrájené na dílky, s hroznovým vínem, jablky a petrželkou.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.