reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Odvar z anýzu

Indky po jídle přežvykují zrnka anýzu – má chuť lékořice a osvěžuje dech. Ženy dbající na štíhlou linii si připravují z anýzu odvar. Tento nápoj přispívá k lepšímu trávení a dodává energii.

  • 1 lžička rozdrcených semen anýzu
  • 1/2 l vody (např. minerální bez bublinek nebo z hlubinných pramenů)
  • podle potřeby sladidlo

Rozdrcená zrnka zalijte vroucí vodou a nechte spařit 10 minut pod pokličkou. Nápoj přeceďte a pijte po malých doušcích po jídle.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.