- 200 g lučiny
- Sůl
- špetka sušené bazalky
- celé olivy bez pecky
- strouhaný sýr
Lučinu ochutíme solí a rozemnutou bazalkou, hmotou pokryjeme olivy do tvaru kuliček (pracujeme navlhčenýma rukama) a obalíme je v jemně nastrouhaném sýru. Vychladíme.
|
|||||
Olivové překvapení
Lučinu ochutíme solí a rozemnutou bazalkou, hmotou pokryjeme olivy do tvaru kuliček (pracujeme navlhčenýma rukama) a obalíme je v jemně nastrouhaném sýru. Vychladíme. You must be logged in to post a comment. Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>. |
|||||
Powered by WordPress & the Atahualpa Theme by BytesForAll. Discuss on our WP Forum |
Poslední tip, trik či komentář