reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Omáčka „Aioli“ (Francouzská česneková majonéza)

  • česnek
    0,5 kg vařených brambor
    3 žloutky
    slunečnicový olej
    citrónová šťáva
    sůl

Prolisovaný česnek smícháme s najemno nastrouhanými vařenými bramborami, přidáme žloutky, olej, citrónovou šťávu, osolíme a do hladka rozmixujeme. Česnekem nešetříme.
A když rozpůlíme paličku česneku a na řezu orestujeme na pánvi, vznikne navíc půvabná a originální ozdoba.

Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/26-omacka-aioli-francouzska-cesnekova-majoneza/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.