reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

omáčka Café de Paris

  • 1 lžíce másla,
    1 najemno nakrájená šalotka,
    2 lžičky protlaku,
    100 ml bílého vína,
    špetka kari,
    1 stroužek utřeného česneku,
    1 lžíce posekaných kaparů,
    1 lžíce směsi bylinek (petržel, estragon, tymián, kerblík)

Na nákyp si připravíme omáčku Café de Paris:
V kastrůlku rozpustíme máslo. Zesklovatíme na něm šalotku. Přidáme protlak a krátce orestujeme. Pak vlijeme víno a necháme ho vyvařit na polovinu. Přisypeme kari a česnek a necháme ještě krátce provařit. Přisypeme kapary a směs bylinek. Vlijeme madeiru i portské. Vypneme oheň. Opepříme a zahustíme máslem.

Zdroj: TV Nova Tescoma s chutí http://tescoma.nova.cz/clanek/novinky/rybi-nakyp-a-omacka-cafe-de-paris-30-6-a-1-7-2009.html

loading...

2 comments to omáčka Café de Paris

  • Patrik

    Dobrý den mám dotaz jaký má být protlak. Jelikož Rajčatový protlak by neseděl barvě výsledku ani chuti. Díky za Odpověď

Vložit komentář

 

 

 

Můžete využít tyto HTML tagy

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


− jedna = 2


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.