reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Rybí nákyp

  • 400 g ovařeného masa z kapra,
    2 vejce,
    1/2 lžičky bylinkové soli(sůl smíchaná s posekanými čerstvými bylinkami),
    1 lžíce nasekané ploché petrželky,
    1 lžíce strouhaného parmazánu,
    sníh ze 3 bílků

Zapékací misky si dopředu vymažeme máslem a vysypeme moukou. Troubu zapneme na 220 °C.

Maso z kapra, 2 celá vejce, bylinkovou sůl a nasekanou petržel pečlive promícháme. Pak opatrně zapracujeme sníh a naplníme do misek. Lehce posypeme parmazánem a dáme do trouby. Pečeme asi 15 až 20 minut.

Zdroj: TV Nova Tescoma s chutí http://tescoma.nova.cz/clanek/novinky/rybi-nakyp-a-omacka-cafe-de-paris-30-6-a-1-7-2009.html

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.