reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Orzotto alle erbe – Kroupy s bylinkami

4 porce

  • 1 červená cibule
  • 320 g krup
  • 50 g bylinkového másla
  • 2 dl bílého vína
  • hovězí vývar dle potřeby
  • 4 lžíce strouhaného parmazánu
  • 100 g kozího sýra
  • olej extra virgin

Postup je stejný jako u risotta: V hrnci na olivovém oleji osmažíme cibulku nakrájenou na jemno, přidáme kroupy a bílé víno. Podle potřeby podlijeme vývarem. Asi po 15 minutách směs zhoustne, přidáme nastrouhaný parmazán a bylinkové máslo. Kozí sýr nakrájíme na centimetrové plátky, které zprudka orestujeme na sucho v pánvi. Servírujeme kroupy spolu s kozím sýrem a kapkou olivového oleje.

Zdroj: S Italem v kuchyni Makro http://www.makro.cz/index.php?page_id=701&u=342

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.