reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Ovocný tvaroh

 

  • 2 dl horkého mléka
  • 2 polévkové lžíce želatiny
  • 500 g tvarohu
  • vanilkový cukr
  • 150 g cukru
  • 1/8 másla

Hrubou želatinu namočíme přes noc v 1/2 dl vody. Do formy dáme potravinový papír nebo fólii a naklademe ovoce, na které máme právě chuť. Do mixéru dáme horké mléko, želatinu, ostatní přísady a rozmixujeme. Vylijeme na ovoce (napřed lžící, aby ovoce „neuteklo“). Pak rychle, aby tvaroh netuhl, namáčíme piškoty v rumu a klademe do tvarohu. Pak stejně rychle zapomeňte na všechny diety a – dobrou chuť!

 

 

 

Ovocný tvaroh

2 dl horkého mléka

 2 polévkové lžíce želatiny

 500 g tvarohu

 vanilkový cukr

150 g cukru

1/8 másla

Hrubou želatinu namočíme přes noc v 1/2 dl vody. Do formy dáme potravinový papír nebo fólii a naklademe ovoce, na které máme právě chuť. Do mixéru dáme horké mléko, želatinu, ostatní přísady a rozmixujeme. Vylijeme na ovoce (napřed lžící, aby ovoce „neuteklo“). Pak rychle, aby tvaroh netuhl, namáčíme piškoty v rumu a klademe do tvarohu. Pak stejně rychle zapomeňte na všechny diety a – dobrou chuť!

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.