reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Pasta e ceci – Cizrnový krém s pastou

4 porce

  • 200 g cizrny
  • 150 g těstovin
  • 3 ančovičky
  • 1 snítka rozmarýnu
  • 2 stroužky česneku
  • špetka jedlé sody
  • sůl
  • pepř

Cizrnu namočíme přes noc do vody, do které přidáme špetku jedlé sody. Druhý den cizrnu slijeme a uvaříme v osolené vodě do podoby „al dente“. V kastrolu s olivovým olejem orestujeme česnek s plátky ančoviček a rozmarýnem, česnek odstraníme a do hrnce přidáme polovinu uvařené cizrny, druhou polovinu rozmixujeme a poté smícháme s ostatním. Na závěr vhodíme těstoviny a vaříme do změknutí. Dochutíme pepřem, solí, zakápneme olivovým olejem, můžeme přidat i strouhaný parmazán.

Zdroj: S Italem v kuchyni 14.3.2010 http://www.makro.cz/index.php?page_id=697&u=342

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.