reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Paštikové hříbky

  • 500 g kuřecích játer
  • 250 ml smetany ke šlehání
  • 3 lžíce sádla
  • 2 lžíce jemné strouhanky
  • 4 celá vejce
  • sklenice mléka
  • pečivo

Kuřecí játra na půl hodiny namočíme do mléka s vodou, po půl hodině propláchneme, necháme okapat na sítku a rozmixujeme. Přidáme strouhanku, šlehačku, 3 lžíce sádla, 4 vejce – osolíme, důkladně promícháme a do formy (např. srnčí hřbet) dáme na cca 45 minut péci na 180-200 stupňů (forma se vloží do pekáče s vodou) nepřikrývat. Z paštiky vymodelujeme kolečka, která položíme na kolečko tvrdého sýra dle vlastní chuti. Na paštiku položíme další kolečko sýra (jiný druh) a ozdobíme broskví. Podáváme s rozpečeným pečivem.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.