reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Pečená kýta ze selete s paprikovou krustou

Ingredience

  • 600 g kýty ze selete
  • olivový olej
  • mořská sůl
  • pepř
  • rozmarýn

Krusta:

  • 4 plátky toastového chleba
  • 100 g parmezánu
  • 100 g sterilované pečené papriky
  • olivový olej
  • 1 lžička hrubozrnné hořčice
  • mořská sůl

Kýtu ze selete vykostěte, zbavte kůže a očistěte. Maso opepřete, potřete olejem, obložte rozmarýnem, svažte a nechte do druhého dne odležet v lednici.

Odleželou kýtu osolte a nechte 30 minut odpočinout. Pak přendejte maso na plech s mřížkou a pečte 5 až 6 hodin při 130 stupních.

Na paprikovou nepečenou krustu si připravte trastový toastový chléb bez kůrek, pečené papriky, olivový olej, hrubozrnnou hořčici a nastrouhaný parmezán.

Zdroj: Pečená kýta ze selete s paprikovou krustou; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2822-pecena-kyta-ze-selete-s-paprikovou-krustou/ [On-line 03.09.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.