reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Pečená perlička

Faraona al forno

(4 porce)

  • perlička
  • 70 g pancetty
  • 2 dl bílého vína
  • 4 velké brambory
  • česnek
  • rozmarýn
  • šalvěj
  • máslo
  • olej extra virgin
  • sůl, pepř

Perličku naplníme bylinkami, kouskem másla a pár stroužky česneku, osolíme a opepříme. Kůži přikryjeme plátky slaniny (pancetty) a provázkem svážeme nožičky k sobě. Perličku dáme do pekáče, přidáme k ní na kostky nakrájené brambory, ještě pár snítek bylinek a česnek, zakápneme olivovým olejem a bílým vínem, pečeme na 180° asi hodinu.
Zdroj: S Italem v kuchyni iprima TV Prima Makro http://www.sitalemvkuchyni.cz/recept/Faraona-al-forno/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.