Potřebujeme:
- 2 ks pražmy královské,
- 600 g zeleniny (mrkev, celer, řapíkatý celer, pórek),
- 50 g zázvoru,
- 4 stroužky česneku,
- 2 polévkové lžíce másla,
- tymián,
- 100 ml bílého vína,
- sůl, pepř
Ryby očistíme a nasolíme. Zeleninu očistíme a nakrájíme na nudličky julienne. Zázvor oloupeme a nakrájíme. Česnek oloupeme a nakrájíme na plátky. Na pečicí papír rozložíme zeleninu, zázvor, plátky česneku a ryby. Přidáme máslo, tymián a víno. Zabalíme do balíčku, přendáme na plech a pečeme v troubě při 180 °C asi 20 minut.
Zdroj: TV Nova Tescoma s chutí http://tescoma.nova.cz/clanek/novinky/pecena-prazma-kralovska-na-zelenine-julienne-29-11-2011.html
Poslední tip, trik či komentář