reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Pečené cibule

Ingredience

  • 6 velkých cibulí
  • 3 stroužky česneku
  • 4 větvičky rozmarýnu
  • 150 ml smetany
  • 50 g parmezánu
  • 6 plátku pancetty
  • Olivový olej
  • Sůl
  • Pepř

Dvacet minut vařené a vychladlé cibule oloupeme, vydlabeme, obalíme pancettou a vyskládáme na tác. Česnek a vnitřky cibule nakrájíme a osmahneme na olivovém oleji. Po chvilce přidáme bylinky. Až cibule zezlátne, přilijeme smetanu, kterou necháme zredukovat. Osolíme, opepříme a přidáme část parmezánu. Směsí naplníme cibule a posypeme je parmezánem.

Cibule dáme péct. Jakmile budou dozlatova a slanina dokřupava, je hotovo.

Zdroj: Pečené cibule; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2393-pecene-cibule/ [On-line 14.02.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.