Ingredience
- Lososový pstruh
- 2 lžíce oleje
- Sůl
- Pepř
- Máslo
- 300 ml smetany na šlehání
- 100 ml zakysané smetany
- 2 lžíce nakrájeného kopru
- 1 šalotka
- 2 lžíce kaviáru lososového pstruha
Pstruha si naporcujeme na filety, které poté osolíme a opepříme. V rendlíku začneme vařit šlehačku a 2 lžíce smetany. Přidáme nasekanou šalotku a kopr. Na úplný závěr vsypeme kaviár. Osolíme a opepříme. Rozpálíme si olej a začneme pstruha opékat, ale nejdříve kůží dolu.
Zdroj: Pečené filety lososového pstruha; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/1906-pecene-filety-lososoveho-pstruha/ [On-line 27.01.2014]
Poslední tip, trik či komentář