reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Pečené filety lososového pstruha

Ingredience

  • Lososový pstruh
  • 2 lžíce oleje
  • Sůl
  • Pepř
  • Máslo
  • 300 ml smetany na šlehání
  • 100 ml zakysané smetany
  • 2 lžíce nakrájeného kopru
  • 1 šalotka
  • 2 lžíce kaviáru lososového pstruha

Pstruha si naporcujeme na filety, které poté osolíme a opepříme. V rendlíku začneme vařit šlehačku a 2 lžíce smetany. Přidáme nasekanou šalotku a kopr. Na úplný závěr vsypeme kaviár. Osolíme a opepříme. Rozpálíme si olej a začneme pstruha opékat, ale nejdříve kůží dolu.

Zdroj: Pečené filety lososového pstruha; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/1906-pecene-filety-lososoveho-pstruha/ [On-line 27.01.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.