reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Pečený jeseter s ořechovým glazé a hroznovým vínem

Ingredience

  • 4× porce jesetera
  • sůl
  • máslo
  • tymián
  • citron

Na glazé

  • 2 dl hnědého másla
  • 2 lžíce sójové omáčky
  • hroznové víno
  • 2 šalotky
  • sušené brusinky
  • petrželová nať
  • 2 lžíce piniových oříšků

Filet z jesetera bez kůže nakrájejte na porce, osolte a opečte z obou stran a na závěr pokapejte citronovou šťávou.

Na glazé orestujte hrst piniových oříšků a zalijte hnědým máslem. Přidejte 2 lžíce sójové omáčky a po chvíli vložte brusinky, nakrájenou šalotku a plátky z hroznů. Nakonec přihoďte nasekanou petržel, prohřejte a hotovou omáčkou přelijte opečenou rybu.

Zdroj: Pečený jeseter s ořechovým glazé a hroznovým vínem; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2688-peceny-jeseter-s-orechovym-glaze-a-hroznovym-vinem/ [On-line 06.06.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.