reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Pěna z bílé čokolády

Ingredience

  • 125 g smetany ke šlehání
  • 125 g bílé čokolády
  • 250 g mascarpone
  • Zrníčka z vanilkového lusku
  • 300 g malin
  • Cukr podle chuti
  • Voda podle potřeby

Smetanu nalijeme do rendlíku a přivedeme k varu. Maliny zalijeme vodou a také začneme vařit. Smetanu stáhneme a v ní rozpustíme čokoládu. K malinám přidáme cukr. Smetanu s čokoládou necháme 4 hodiny chladit. Poté ji dáme do misky a vyšleháme. Přidáme mascarpone a vnitřek vanilkového lusku. Opět promixujeme. Maliny propasírujeme, abychom se zbavili semínek, a necháme je také zchladit. Na talířek nalijeme trochu omáčky a do ní dáme nočky z pěny.

Zdroj: Pěna z bílé čokolády; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2008-pena-z-bile-cokolady/ [On-line 30.01.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.