reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Pestrá rajská polévka

Pro 4 osoby:

  • 1 konzervu sterilovaných červených fazolí
  • 400 ml rajčatového pyré
  • 250 ml zeleninového vývaru
  • 150 g mražené nebo sterilované kukuřice
  • 2 polévkové lžíce hladké mouky
  • 1 cibuli
  • sůl
  • pepř
  • petrželku

Cibuli oloupejte a nakrájejte na kostičky, fazolky a kukuřici dejte okapat do síta. Na rozpáleném oleji orestujte cibuli, zaprašte moukou, zalijte zeleninovým vývarem, přidejte rajčatové pyré a za stálého míchání přiveďte k varu. Přidejte kukuřici a fazole a prohřejte. Pokud máte mraženou kukuřici, přidejte ji dříve než fazole a krátce povařte. Ochuťte pepřem a posýpejte sekanou petrželovou natí. Polévku můžete zjemnit smetanou.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.