reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Plněná rajčata

  • velká rajčata 4 ks
  • majonéza 2 lžíce
  • konzervovaný tuňák 200 g
  • naložené ančovičky 4 ks
  • solené kapary (opláchnuté ve vodě a okapané) 1 lžíce
  • čerstvě vymačkaná citronová šťáva 1 lžíce
  • čerstvý tymián na ozdobu
Česko vaří s Pohlreichem Nejlepší večeře vašeho života!

Tento i ostatní recepty naleznete v knize
Česko vaří s Pohlreichem

Pusťte se do přípravy rajčat. Odkrojte jejich vrchní část jako čepici a pomocí lžičky vydlabejte dužinu (tu si ponechejte stranou, budete ji potřebovat). Rajčata otočte dnem vzhůru, aby vytekla všechna zbývající šťáva. Vrchní část rajčat si ponechte na závěr na ozdobu.

Do kuchyňského mixéru dejte okapaného tuňáka z konzervy, kapary, naložené ančovičky, citronovou šťávu, dužinu z rajčat a vše společně promixujte.

Do směsi přidejte majonézu, ochutnejte a dle chuti ji můžete ještě přidat.

Tuňákovou směsí naplňte vydlabaná rajčata, ozdobte je lístky čerstvého tymiánu a odkrojenými čepičkami. Ihned podávejte.

Zdroj: Plněná rajčata; TV Prima, http://www.iprima.cz/ceskovarizive/recepty/plnena-rajcata [on-line 26.10.2013]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.