reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Plněná vykostěná křepelka

Potřebujeme:

  • 150g bílého čerstvého chleba bez kůrky,
  • 1 vejce,
  • 50g másla,
  • 50g hub,
  • piniové oříšky,
  • petrželka,
  • tymián,
  • 4 celé křepelky,
  • 1 mladá cuketa,
  • čerstvý špenát,
  • sůl, pepř

Nejprve připravíme nádivku. Čerstvý bílý chleba bez kůrky rozkrájíme na kostičky a dáme do mísy. Pokrájené předem namočené houby orestujeme na másle a společně s vejcem přidáme ke chlebu. Ochutíme, dokončíme sekanými piniovými oříšky, bylinkami a můžeme používat.

Křepelku vykostíme. Vykostěnou křepelku osolíme a opepříme a naplníme nádivkou. Dáme ji péct do vyhřáté trouby. Pečeme 12 minut při 180 °C. Servírujeme s listovým špenátem a cuketou.

Zdroj: TV Nova Tescoma s chutí http://tescoma.nova.cz/clanek/novinky/plnena-vykostena-krepelka-22-3-2011.html

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.