4 porce
- 60 dkg kotlet z divokého vepře
- 3 celé cibule
- 40 dkg kuřecích jater
- 10 dkg borůvek
- 10 dkg dřinek
- 3 dl červeného vína
- 80 dkg brambor
Nakrájíme a naklepeme kančí kotlety, osolíme je, obalíme v mouce a opečeme. Potom je dusíme v červeném víně.
Polesného ragú: Játra si orestujeme na cibulce, potom přidáme dřinky a borůvky, nakonec vše zalijeme červeným vínem a chvíli povaříme.
Pečené bramborové placičky: Brambory uvařené ve slupce necháme vychladnout, a až budou studené, postrouháme je nebo rozmačkáme vidličkou. Pak je důkladně smícháme s cibulí nakrájenou na kostičky. Nakonec z takto vzniklé bramborové hmoty tvarujme placičky, které usmažíme na rozpáleném oleji.
Zdroj: TV Paprika Nahoře na hoře http://tvpaprika.hu/cs/node/3556
Poslední tip, trik či komentář