reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Polesného kančí žebírko u jezera Sástó

4 porce

  • 60 dkg kotlet z divokého vepře
  • 3 celé cibule
  • 40 dkg kuřecích jater
  • 10 dkg borůvek
  • 10 dkg dřinek
  • 3 dl červeného vína
  • 80 dkg brambor

Nakrájíme a naklepeme kančí kotlety, osolíme je, obalíme v mouce a opečeme. Potom je dusíme v červeném víně.

Polesného ragú: Játra si orestujeme na cibulce, potom přidáme dřinky a borůvky, nakonec vše zalijeme červeným vínem a chvíli povaříme.

Pečené bramborové placičky: Brambory uvařené ve slupce necháme vychladnout, a až budou studené, postrouháme je nebo rozmačkáme vidličkou. Pak je důkladně smícháme s cibulí nakrájenou na kostičky. Nakonec z takto vzniklé bramborové hmoty tvarujme placičky, které usmažíme na rozpáleném oleji.

Zdroj: TV Paprika Nahoře na hoře http://tvpaprika.hu/cs/node/3556

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.