reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Polévka s játrovými knedlíčky – Menu „Pojízdný bufet”

4 porce
2

Housky namočíme do vody. Játra rozkrájíme na co nejmenší kousky, a potom je přidáme k pořádně vyždímaným houskám. Přidáme také vajíčko, načež vše opepříme. Do této směsi nakrájíme slaninu a přisypeme mírně osmaženou cibulku. Potom ještě celou tuto játrovou hmotu prohněteme. Nakonec do ní nasypeme strouhanku a formujeme z ní knedlíčky.

2 litry vody postavíme hřát na plotnu a do hřející se vody vhodíme dvě polévkové kostky. Až začne polévka vřít, vsypeme do ní játrové knedlíčky.

Zdroj: TV paprika Gasztropuč http://tvpaprika.hu/cs/node/3692

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.