reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Polévka z ryb na způsob maďarských halászlé

  • ½ menšího kapra
  • 1,5 l vody
  • 2 střední cibule
  • 1 červená paprika
  • 2 rajčata
  • 3 lžíce mleté papriky
  • sůl

Do studené vody dáme odřezky z kapra, cibuli, papriku, rajčata a zprudka vaříme 25 až 30 minut. Když je vývar hotový, osolíme a přídáme mletou papriku.

Do pekáčku nakládáme porce kapra a zalijeme vývarem. Necháme v troubě asi 15 minut při 180 stupních, poté podáváme.

Zdroj: Babicovy dobroty TV Nova http://dobroty.nova.cz/clanek/epizody/polevka-z-ryb-na-zpusob-madarskych-halaszle.html

loading...

Vložit komentář

 

 

 

Můžete využít tyto HTML tagy

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


− 1 = pět


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.