reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Pollo grigliato alle erbe – Grilované kuře s bylinkami

4 porce

  • 1 kuře
  • 50 g vepřového sádla
  • 1 snítka rozmarýnu
  • 1 snítka tymiánu
  • pár lístků šalvěje
  • majoránka
  • 1 sklenka piva
  • hrubá sůl

Kuře po páteři rozpůlíme, ale musí zůstat v kuse (otevřeme ho). Rozmarýn, tymián, šalvěj a majoránku rozdrtíme v hmoždíři s kapkou olivového oleje, přidáme sádlo a sůl a vzniklou směsí potřeme kuře. Z té strany, kde je kůže, jenom pokapeme olejem, aby se na grilu kůže nepřipálila. Kuře dáme na gril, polijeme pivem a během pečení potíráme bylinkovou směsí. Jako přílohu můžeme zvolit grilovanou zeleninu.

Zdroj: S Italem v kuchyni TV Prima http://www.makro.cz/index.php?page_id=786&u=342

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.