reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Pomazánka z bílých fazolí

 

  • 250 g bílých fazolí
  • 4 stroužky česneku
  • 3 lžíce olivového oleje
  • lžička římského kmínu (kuminu)
  • čerstvě mletý pepř

Předem omyté a namočené nabobtnalé fazo¬le uvaříme doměkka. Pak je scedíme, necháme okapat a rozmixujeme je s olivovým olejem dohladka, osolíme, okořeníme prolisovaným česnekem, čerstvě mletým pepřem a římským kmínem. Pomazánku natíráme na tmavý chléb nebo pečivo, dozdobíme čerstvou zeleninou a různými pochutinami podle fantazie.
Polovinu pomazánky můžeme obarvit červenou paprikou nebo nadrobno nasekanou natí zelené cibulky.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.