reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Pomerančová horká whisky

Pro 4 osoby:

  • 300 ml whisky
  • šťávu z 1 citronu
  • 2 lžíce cukru
  • 8 hřebíčků
  • 4 kousky celé skořice
  • 1 pomeranč

Okraje sklenic potřeme citrónovou šťávou a ponoříme je do krystalového cukru, takže se na okrajích vytvoří cukrová krusta. Do každé sklenice vložíme plátek pomeranče.
Do ohnivzdorné nádoby nalijeme whisky a 300 ml vody, přidáme zbytek citrónové šťávy, cukr, hřebíčky a celou skořici. Ohřejeme k bodu varu a rozdělíme do pohárů. Okraje ozdobíme plátkem pomeranče na špejli.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.