Potřebujeme:
- 200 ml olivového oleje,
- 1 snítku tymiánu,
- 1 snítku rozmarýnu,
- 800 g filetu pražmy královské,
- 200g zeleného chřestu,
- 50 g másla,
- 100 g sušených rajčat,
- 100 g rajčat na kostky,
- sůl pepř
Do pánve dáme olivový olej s bylinkami a necháme zahřát na 90°C. Vložíme filet z pražmy a zpošírujeme ho. Ochutíme solí a pepřem.
Oloupaný chřest uvaříme a na másle s rajčaty krátce orestujeme. Dochutíme solí a pepřem. Filet ryby podáváme s chřestem a rajčaty.
Zdroj: TV Nova Tescoma s chutí http://tescoma.nova.cz/clanek/novinky/posirovany-filet-z-prazmy-kralovske-15-3-2011.html
Poslední tip, trik či komentář