reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Pošírovaný filet z pražmy královské

Potřebujeme:

  • 200 ml olivového oleje,
  • 1 snítku tymiánu,
  • 1 snítku rozmarýnu,
  • 800 g filetu pražmy královské,
  • 200g zeleného chřestu,
  • 50 g másla,
  • 100 g sušených rajčat,
  • 100 g rajčat na kostky,
  • sůl pepř

Do pánve dáme olivový olej s bylinkami a necháme zahřát na 90°C. Vložíme filet z pražmy a zpošírujeme ho. Ochutíme solí a pepřem.
Oloupaný chřest uvaříme a na másle s rajčaty krátce orestujeme. Dochutíme solí a pepřem. Filet ryby podáváme s chřestem a rajčaty.

Zdroj: TV Nova Tescoma s chutí http://tescoma.nova.cz/clanek/novinky/posirovany-filet-z-prazmy-kralovske-15-3-2011.html

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.