reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Pošírovaný losos ve vinné várce s fazolovo-lososovým ragú, vařený brambor

  • 5 filetů z lososa,
  • 1 červená cibule,
  • 4 stroužky česneku,
  • 1 plechovka červených fazolí,
  • 50 ml bílého vína,
  • 1 zakysaná smetana,
  • pepř,
  • grilovací koření dle chuti,
  • 2 lžíce olivového oleje
  • sůl
  • brambory

Lososa zbavíme kůže a rybu naporcujeme, pokud je vcelku. Okořeníme a na olivovém oleji po obou stranách orestujeme. Pánev zalijeme vínem a přiklopíme asi na 4 minuty pokličkou. Na druhé pánvi orestujeme na malé kostičky pokrájenou cibulku a česnek, přidáme lososa, červené fazole, vinný vývar z filetů, vše povaříme. Nakonec přidáme zakysanou smetanu a vše dochutíme. Podáváme s vařeným bramborem.

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/posirovany-losos-ve-vinne-varce-5 [On-line 21.2.2012]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.